KONOPLJINA SMOLA

ETERIČNO OLJE KONOPLJE
10 marca, 2020
KONOPLJIN ČAJ
10 marca, 2020

KONOPLJINA SMOLA

KONOPLJINA SMOLA

Za konopljino smolo je verjetno slišalo že večina prebivalstva na tem planetu.

Uporaba smole rastline Cannabis sativa L., je večini znana, kot jemanje za velikost riževega zrna pod jezik. A to je samo eden od mnogih načinov uporabe. Primeren način uporabe »Konopljine smole« je ključnega pomena za situacije, ki se zgodijo v in na telesu.

Osnova za našo »Konopljino smolo« so trihomi, pridobljeni iz rastlin, ki so rasle na prostem pod energijo sonca, kot je za rastline najbolj naravno.

Trihomi:  https://www.konoplja-osvobaja.si/trihomi/

Konopljina smola, širokega spektra kanabinoidov, se lahko uporablja na več različnih načinov:

– peroralna uporaba,

– topično nanašanje,

– rektalna,

– vaginalna uporaba,…

Konopljina smola je ena od pomembnejših komponent v naših izdelkih, za katero je zelo pomembno, da se uporablja v kombinaciji z maščobo, zaradi večje absorbcije v naše telo. Maščoba oz. lipidi, kot transporterji odpeljejo kanabinoide globje v telo kamor je potrebno. Se pravi, da z jemanjem konopljine smole in maščobe skupaj, imamo večji izkoristek, kot brez maščobe. Brez maščobe je izkoristek majhen, cca 25%.

Za konopljino smolo je dobro, da ima čim večji spekter kanabinoidov, kot je naredila narava. V tem primeru lahko govorimo o »entourage effect-u«. Samo na tak način lahko pravilno deluje v telesu in da možnost, da se telo začne regenerirati po naravni poti.

Seveda je pomembno, da je postopek izdelave konopljine smole pravilno izpeljan in zaključen, ter opravljena analiza.

Uporaba konopljine smole je zelo široka.

Lahko jo uporabljate v prehranske namene, kozmetične namene, medicinske namene, …

Dodaja se lahko v:

– olja ali masla

– kapljice

– mazila

– kreme …

Se pravi, da je na voljo zelo široka paleta izdelkov v katere je lahko vkomponirana konopljina smola za različne namene uporabe.

https://www.konoplja-osvobaja.si/izdelek/konopljina-smola/

Za priporočen primeren način uporabe konoplje smo vam na voljo v naši trgovini, kjer se vam posvetimo individualno in preko pogovora poskušamo skupaj poiskati

Kategorija:

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.